Livrare si retur

Livrare

Livrarea produselor se face prin curier rapid, taxa de livrare este 19 lei (TVA inclus)
Livrarea produselor se face in general in 24-48 ore lucratoare de la confirmarea comenzii, prin curierat rapid. 
Termenul de livrare este valabil pentru comenzile plasate de luni pana vineri, pana la ora 12:00. Comenzile plasate dupa ora 12:00, vor fi predate curierului a-2-a zi lucratoare.


Retur produse

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor conform prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile calendaristice de la data primirii acestora si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13  si art.14 din O.U.G Nr.34/2014

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, exceptand situatia in care produsul prezinta defect de fabricatie sau alte specificatii decat cele mentionate in descriere. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat!

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 7 (sapte) zile calendaristice de la data informarii Viaslux.ro de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Firma noastra va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut. Valoarea aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Persoanele fizice beneficiaza de 24 luni garantie acordata in baza facturii fiscale de achizitie.